Wellness gaveæske til mænd

Jeg står og skal bruge en super dejlig massage produkt til min kæreste, der dyrker en masse motion – den må selvfølgelig godt dufte dejligt, og dufte af noget jeg kan lide, men han skal selvfølgelig også kunne lide den. Så kan jeg jo altid massere ham, der hvor han er øm – og nej ikke lige der. Det er nu dejligt med massage, og jeg vil da også hellere modtage massage med welness produkter, hvis jeg kunne få lov. Men nu er det ikke lige alle jeg vil have til at massere min luksus krop – det skal være en der har forstand på det.

Massage produktpakker

Kan lige se at der også er kiwi med på billedet, dem vil jeg nu ikke ligefrem have med i min produktpakke til massage – men måske er det også bare kiwi duften på produktet de skal indikere. Jeg hader at handle i storcentre og nede i byen er der heller ikke så mange parkerings pladser, at jeg lyster at køre derned. Så hvad gør en klog, ja jeg søger selvfølgelig gaveæske mand og håber at der kommer noget lækkert frem. Selvfølgelig kan jeg kun se produktpakken på et billede, og jeg må gætte mig til duften – men når nu jeg ved at at der er dufte der giver energi, eller dufte der gør en afslappet, ja så kan jeg jo bare vælge ud fra det. Når jeg så får massage produkterne hjem, må jeg nok hellere lige lave et kort, der siger at der følger massage med.