Custommade sko til kvinder

Højhælede sko – eller nærmere stilletter som mange nok vil kalde dem, når vi taler om selskabssko med lange høje tynde hæle, er ikke de eneste man finder når man søger på pæne sko eller sko til kvinder. Kvinderne bliver også højere og højere, og mange af dem vælger derfor også at gå i flade sko. Men derfor kan man jo godt vælge en flot flad sko, hvis man ikke har lyst til at komme op i de tynde luftlag.
Skal man være i den feminine ende af kvinde skalaen så er det nok stiletterne der kommer på tale, man bliver uvilkårlig mere feminin af at have disse stiletter på – her er det så at jeg handler mine stiletter hos https://custommade.dk/collections/sko en hjemmeside der kom frem ved at jeg søgte på sko dame på nettet – og jeg skal love for at der var et stort udvalg af både stiletter, stilet støvler, men også flade sko som var meget elegante.

Ikke bare var der flotte farvede sko, men der var også klassiske sorte sko, hvor man så kunne købe forskellige slags pynt til at sætte ovenpå, og ved at skifte denne pynt på skoen, så havde man mange flere muligheder, og som man så kunne få til at matche det tøj man skulle have på. Jeg selv er helt vild med custommade sko, de er nemlig meget elegange og stilfulde, med eller uden stiletter.
Jeg tror, men uden at vide det, at de sko damer har på, også betyder noget for de mænd vi omgås – for når en mand siger at en kvinde er feminin og dejlig at se på, så har jeg altid fået en beskrivelse af en dame der er elegant påklædt og går med stilletter – så det må der jo være noget om.
Når jeg handler mine dame sko hos custommade.dk så er der altid en hurtig levering, og det er jeg glad for, for jeg er en af de typer der først får handlet fest tøjet i sidste øjeblik – men nu kender jeg også mine størrelser i både sko og tøj – og jeg har aldrig haft noget at udsætte på deres produkter.